Още по-стилна, по-женствена, по-истинска... Така застана пред камерите ни Мишето, както

...
 Още по-стилна, по-женствена, по-истинска... Така застана пред камерите ни Мишето, както
Коментари Харесай

Михаела Маринова: Не спирам да търся любовта!

 

Още по-стилна, по-женствена, по-истинска... 

Така застана пред камерите ни Мишето, както я назовават всички. Думите ѝ звучат като ария, написана от душата ѝ, тъй като музиката е методът да изрази себе си и единствено тя разрушава вътрешните ѝ бариери.  

Снимка: Евгений Милов

Музиката участва през целия й живот. Израства дружно с нея, става част от нея. Родителите ѝ бързо виждат необкновения гений, който има, и още на 4-годишна възраст Михаела се качва на сцената, с цел да сложи вечно семейството Маринови на нея.  

Снимка: Virginia Records

Днес Мишето е единствено на 25 и към този момент е постигнала невероятни триумфи в актуалната българска музика. Тя основава шлагер след шлагер, печели голям брой награди, радва се на обичта на публиката и е съхранила всичко земно и човешко у себе си.  

В „ Жените на България ” ви срещаме с нежното и нежно творение с свръхестествен глас Михаела Маринова.  

„ Музиката е моето избавление. Не знам дали е допустимо човешко създание да ме направи толкоз щастлива, колкото ме прави музиката ”, споделя тя.  

Снимка: Евгений Милов

Казва, че даже и в най-големите си разочарования по пътя към триумфа не се е съмнявала, че музиката е нейна задача.  

„ Лекувам себе си посредством нея, само че оказвам помощ и на други, вдъхвам им религия ”, споделя Мишето. 

Авторката на обичаните романи " Живот в скалите " и " Пасиансът на архангелите " е специфичен посетител в " Жените на България "

Пътят за младата изпълнителка наподобява явен през цялото време. Помни по какъв начин родителите ѝ у дома са пускали българска музика, а в по-късните си години стартира да се въодушевява от облиците и творчеството на Тина Търнър, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън - все музикални митове, които към този момент не са измежду нас, само че са оставили своя ослепителен отпечатък.  

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР